Kæmpestjerne

16 års produktionserfaring
Sådan installeres ekspansionsskruer

Sådan installeres ekspansionsskruer

Ekspansionsskruer bruges meget hyppigt i vores daglige liv og kan bruges til at stramme en lang række forskellige værktøjer.Men hvis nogle mennesker ikke kan bruges korrekt, ikke forstår de korrekte driftsprocedurer, vil det føre til, at fastgørelseseffekten ikke er den bedste.Hvordan installeres ekspansionsskruer?Ekspansionsskruen kan udvides under installationen, hvilket øger skruens grebstyrke, så den spiller en fast rolle.Så hvordan får du ekspansionsskruen ud?Her er en introduktion til montering og brug af ekspansionsskruer.Lad os se.

Det første trin er at vælge det bor, der passer til ekspansionsskruen, og at bore huller i væggen, der har samme dybde som boltens længde.Så ekspansion skrue hele sættet begravet i hullet, denne gang ikke haste med at skrue af møtrikken, eller senere er det ikke godt at tage ud.

Næste trin er at stramme møtrikken.Når du mærker skruen stram, vil der ikke være nogen løsning.Så skruer vi møtrikken af.Derefter de faste elementer på hullet faste stykker, for at justere skruen til at installere, og til sidst spænd møtrikken på den.

Under hele installationsprocessen er hullerne også meget dygtige.Hvis størrelsen er 6 mm, skal hullets diameter nå 10 mm.Hvis den er 8 mm i diameter, skal den slås til 12 mm, så det er nødvendigt at slå huller i væggen i henhold til ekspansionsrørets ydre diameter.

Hvis det er en murstensvæg, kan du vælge et bor med lidt mindre diameter, og ekspansionsrøret skal være helt nedgravet i væggen, det bliver mere solidt.

Ved installation, skal sikre, at den hårde væg eller i genstanden på hullet, hvis selve væggen er relativt blød, ikke er passende, især i væggen af ​​mellemrummet.


Indlægstid: Okt-08-2022